Over mij

Welkom bij Kracht En Beweging.

De naam Kracht En Beweging is ontstaan laat op de avond, toen ik allerlei namen voor mijn coachpraktijk aan het uitproberen was. Geen een dekte de lading van wat ik wilde uitstralen. Namelijk mijn overtuiging van de kracht die alle mensen bezitten om problemen te overwinnen. Als dat lukt kan een mens van daaruit weer in beweging komen. Soms lukt het iemand niet om uit zichzelf de kracht te vinden om in beweging te komen en daar wil ik graag bij helpen.

Fotografie: Jessica de Boer

Over mij (Karin Beuman): Na 20 jaar in de zorg te hebben gewerkt, wilde ik mij graag weer verder ontwikkelen en ben ik de docenten opleiding gaan doen. Tijdens die 3 jarige studie heb ik kennis gemaakt met het “oplossingsgericht werken” en heb ik geleerd anderen, maar vooral ook mezelf, te coachen in het denken in oplossingen.

Mijn coachvaardigheden heb ik verder ontwikkeld door de opleiding HBO coach te doen, deze opleiding heb ik in 2018 met succes afgerond. In maart 2022 ben ik geslaagd voor de opleiding Pilatesdocent mat level 1 en geef ik nu ook pilateslessen. Ik zorg ervoor dat ik door bijscholing mijzelf ook steeds blijf ontwikkelen op coach en trainings gebied. Naast mijn coach-trainingspraktijk ben ik docent zorg bij het Horizon college in Hoorn. Ik woon samen met mijn vriend en samen hebben wij 4 dochters. Wil jij meer van mij weten? Mail naar info@krachtenbeweging.nl